Gemak én een perfect resultaat, dat is wat u ervoor terugkrijgt bij de aanschaf van een chocolade tempereermachine. Veel chocoladeproducten worden handgemaakt, maar het tempereren van de chocolade gebeurt wel vaak met machines. Kies voor kwaliteit en werkgemak met een chocolade tempereermachine van Mat & Deco!
Kies voor werkgemak en kwaliteit met een chocolade tempereermachine
Chocolade tempereren is een delicaat proces waarbij aroma, consistentie, glans en smaak van het eindproduct worden gemaakt of gekraakt. Goed getempereerde chocolade heeft een mooie, krokante breuk, een mooie glans en structuur én een goed smeltpunt. Een bijkomend voordeel is dat de machines multifunctioneel zijn en uitgebreid kunnen worden met allerlei opzetstukken. Dit biedt in de toekomst zeker mogelijkheden. Met een tempereermachine investeert u in de toekomst van uw zaak.
Eenvoudig zelf te onderhouden
Naast bovengenoemde voordelen is ook het onderhoud van de machines eenvoudig en de toegang verkrijgen tot de inhoud van de machine kan in een mum van tijd. Bovendien worden gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken gebruikt zonder scherpe randen. De roerwerken zijn meestal demonteerbaar en bepaalde modellen hebben een aftappunt op het laagste punt, zodat u gemakkelijk kunt ledigen. U kunt de machines zelf onderhouden.
Mat & Deco gaat met u op zoek naar de beste oplossing
Of u nu een starter of professional bent, Mat & Deco gaat met u op zoek naar de beste oplossing. Wenst u meer informatie over een chocolade tempereermachine? Bel ons via 03/542.43.76 of vul het contactformulier op de website in.