Werken met een remrijkast maakt het werk in een bakkerij een stuk gemakkelijker. Het is handig wanneer u het rijsproces van deeg kunt controleren met behulp van een remrijskast. Tegenwoordig wordt dit niet meer met warm, maar met koud water gedaan in de nieuwste machines. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt. Dit is beter voor het milieu en er blijven geen restanten van het gekookte water achter. Een echte win-win situatie wanneer u in zee gaat met Mat & Deco!
Hoe werkt de remrijskast van Mat & Deco?
Met behulp van de koude-stroom-technologie, die lucht blaast in de remrijskast, wordt een stabiele cel temperatuur behouden. Zowel zoute als droge deegstukken die in de remrijskast rusten, nemen de mist die ontstaat op. Op die manier verkrijgt u een mooi gerezen deegstuk. Wanden en vloeren blijven droog én de machine werkt op gering energieverbruik. Wanneer de deegstukken geheel naar wens zijn gerezen, kunt u ze afbakken in uw oven.
Neem contact op voor een gerichte offerte
Een remrijskast is een hele investering, maar u krijgt er veel voor terug! U gaat namelijk een stuk efficiënter en sneller werken. Wenst u meer informatie over een remrijkast van Mat & Deco? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of bel ons via 03/542.43.76.