Zonder goede rotatieoven bakt men geen brood waar klanten voor terugkomen
Als het om een rotatieoven of vloeroven gaat, is het belangrijk om uzelf in kwaliteit te onderscheiden. Termopan, de originele ontwerper en fabrikant van de bekende Matador bakkerijovens, heeft een oven ontwikkeld die zeer gelijkmatig bakt. Het ciclotherm baksysteem zorgt voor een dunne korst die bijzonder lang knapperig blijft. Dit zowel voor brood als pistolets, stokbrood en dergelijke. Je hoort, voelt en proeft het verschil.
Bovendien zorgt het ciclotherm baksysteem ervoor dat op een bakproces van 45’ de brander slechts 15’ brandt. Onder meer door het afsluiten van de bakkamer tijdens het bakproces en de perfecte isolatie gaat bijzonder weinig energie verloren en klimt de oven bijzonder snel in temperatuur.
Wanneer kiezen voor een rotatieoven?
Het in-en uit-ovenen via een rotatieoven gaat bijzonder efficiënt en snel. De karren met broodvormkoppels of perfoplaten beladen met gerezen deegwaren, worden zo vanuit de remrijs- recovery of rijscel in de oven gereden, de deur sluiten, starten en klaar. De bakruimte is compact en warmt bijzonder snel op. Via de turbine wordt de warmte bijzonder goed verdeeld over de verschillende verdiepingen van de kar. De stoom wordt automatisch op ieder niveau van de kar ingeblazen.
Met een rotatieoven van Termopan of Europa bakt u zeer precies en keer op keer net die kwaliteit die u wenst en die u via het programma vastlegt. Op deze manier stelt u uw kwaliteit op punt en haalt uw personeel net datzelfde resultaat.
Meer informatie? Neem contact op met Mat & Deco!
Wenst u meer informatie over het gamma ovens van Mat & Deco? Vul het contactformulier in en wij contacteren u eerstdaags. Wil u direct nu iemand spreken, bel ons op 03/542.43.76.