Stokbroodvormers zorgen voor een beter respect voor het deeg dankzij hun deegverlenging op een vaste tafel, waardoor de handmatige vormgeving wordt gereproduceerd voor optimale resultaten. Tot 1.800 stuks/uur. Deegstukken van 50 g tot 2 000 g. basis kenmerken :
tot 1.800 deegstukken per uur (afhankelijk van gewicht en deegsoort) 2 selectors met wijzers om het rollen en verlengen aan te passen (nauwkeuriger en sneller dan een klemschroef) garandeer een zeer laag geluidsniveau tijdens het gebruik deegverlenging tussen de aangedreven band en een vaste tafel, waardoor handmatige vorming wordt gereproduceerd 1 lamineerrol + 1 pre-lamineerrol 7 mm dik vilt voor optimale vormgeving deegstukken wegen van 50 g tot 2 000 g 2 verlengingsfasen voor een soepele uitrekking van het deeg zonder het te scheuren en een verbeterde regelmaat
De voortreffelijkheid van de vormgeving, de voorbeeldige betrouwbaarheid, de kwaliteit van de constructie en de precisie van de aanpassingen zijn enkele van de troeven die de tregor de favoriete verticale vormer van bakkers over de hele wereld maken. basis kenmerken: compacte machine demontage van de 2 riemen in 25 min gewicht: van 50 g tot 1 450 g tot 1.800 stuks/uur (afhankelijk van gewicht en deegsoort) systeem van rollen tussen 3 rollen inklapbare veiligheidstrechter en verwijdering van de schrapers door ze los te maken 2 naaldkiezers om het oprollen en verlengen aan te passen 12 mm dikke aluminium flanken van voedingskwaliteit garanderen het onderhoud van de fabrieksinstellingen